Monday, March 18, 2013

Tali Kasut Membunuh & Gangnam

   pada 18 March 2013(isnin), aku pergi sekolah naik kereta. sampai sekolah duk sajaaa jer .__.
aku bosan kt sekolah, haritu baru ja pi kedai gunting rambut :3 haha *kecoh*. nak tahu sebab apa tajuk " Tali Kasut Membunuh" ? macam ni ceritanya, pada waktu rehat. aku beli nugget 4 biji, 2 biji dlm poket seluar, 2 lagi dlm poket baju, aku sangat teruja dpt nugget makcik kantin :3. aku dah ketagih makanan tu. tiba2 tali kasut aku terkeluar, aku terus bonkok utk ikat balik. pastu nugget dari poket baju aku terjatuh ke tanah, arrghh -__- sedihnya nugget jatuh, 2 bijik tu. lepas tu kawan aku belanja nugget kt aku, pon jadi lah dpt mkn xD

  Selain itu, eh mcm karangan pulak .__. setiap hari isnin ada hari senamrobik, semua kena exercise, tiba2 cikgu pasang lagu " Gangnam Style " OMG! semua org jadi gila, pastu kawan cina sekelas aku, berani dia buat tarian sebijik, dia buat kt atas pentas, perrgghhh memang terbaik ar, tabik dia. untung la dia famous, knp tak letak lagu "Harlem Shake" ? haha xD confirm semua gila, sekali aku pon jadi gila. haaaa ok tu ja aku nak cerita. maaflah aku tak pandai sgt buat cerita, aku cuma nk mencuba :p
haha ok bye, assalamualaikum =)

Date Create : 18 March 2013 7:06PM

No comments:

Post a Comment