Friday, January 4, 2013

SPM 2014

Assalamualaikum, dan salam 1 Malaysia. okay now saya nak cerita pasal SPM. saya risau pasal SPM tu, teringin nak belajar sekolah teknik ape tah yang tak perlu ambik SPM, peergghh best gila. tapi x bole sbb mak ayah tak bagi, so kena lah ambik SPM, nk masuk sekolah vokasional tapi tak tahu lagi dpt surat ke tak, kalau tak dapat, tak masuk la, ish3 rugi  rugi, ok skrg ni saya nk belajar elok2, tahun baru ni mesti kena azam baru. x payah nak seluar dalam baru, HAHA. saya kelas account, minat jugak kelas tu skit2, belum cuba belum tahu. ok now, saya nk berusaha, taknak gaming selalu, on9 seminggu sekali je, blog ni pon berhabuk. kawan2, kalau saya ada buat salah ke, apa ke, saya nk mintak maaf sgt2 kt kalian semua, seriously saya rasa bersalah, dulu saya sombong, jahat. skrg saya nk berubah, tanak jadi macam dulu =)
ok tu je cerita dari saya, bye bye *lambai tangan

saya tak pandai karangan, please jangan perli, tak baik tau :)
assalamualaikum~

4 comments: