Monday, March 18, 2013

Tali Kasut Membunuh & Gangnam

   pada 18 March 2013(isnin), aku pergi sekolah naik kereta. sampai sekolah duk sajaaa jer .__.
aku bosan kt sekolah, haritu baru ja pi kedai gunting rambut :3 haha *kecoh*. nak tahu sebab apa tajuk " Tali Kasut Membunuh" ? macam ni ceritanya, pada waktu rehat. aku beli nugget 4 biji, 2 biji dlm poket seluar, 2 lagi dlm poket baju, aku sangat teruja dpt nugget makcik kantin :3. aku dah ketagih makanan tu. tiba2 tali kasut aku terkeluar, aku terus bonkok utk ikat balik. pastu nugget dari poket baju aku terjatuh ke tanah, arrghh -__- sedihnya nugget jatuh, 2 bijik tu. lepas tu kawan aku belanja nugget kt aku, pon jadi lah dpt mkn xD

  Selain itu, eh mcm karangan pulak .__. setiap hari isnin ada hari senamrobik, semua kena exercise, tiba2 cikgu pasang lagu " Gangnam Style " OMG! semua org jadi gila, pastu kawan cina sekelas aku, berani dia buat tarian sebijik, dia buat kt atas pentas, perrgghhh memang terbaik ar, tabik dia. untung la dia famous, knp tak letak lagu "Harlem Shake" ? haha xD confirm semua gila, sekali aku pon jadi gila. haaaa ok tu ja aku nak cerita. maaflah aku tak pandai sgt buat cerita, aku cuma nk mencuba :p
haha ok bye, assalamualaikum =)

Date Create : 18 March 2013 7:06PM

Friday, January 4, 2013

SPM 2014

Assalamualaikum, dan salam 1 Malaysia. okay now saya nak cerita pasal SPM. saya risau pasal SPM tu, teringin nak belajar sekolah teknik ape tah yang tak perlu ambik SPM, peergghh best gila. tapi x bole sbb mak ayah tak bagi, so kena lah ambik SPM, nk masuk sekolah vokasional tapi tak tahu lagi dpt surat ke tak, kalau tak dapat, tak masuk la, ish3 rugi  rugi, ok skrg ni saya nk belajar elok2, tahun baru ni mesti kena azam baru. x payah nak seluar dalam baru, HAHA. saya kelas account, minat jugak kelas tu skit2, belum cuba belum tahu. ok now, saya nk berusaha, taknak gaming selalu, on9 seminggu sekali je, blog ni pon berhabuk. kawan2, kalau saya ada buat salah ke, apa ke, saya nk mintak maaf sgt2 kt kalian semua, seriously saya rasa bersalah, dulu saya sombong, jahat. skrg saya nk berubah, tanak jadi macam dulu =)
ok tu je cerita dari saya, bye bye *lambai tangan

saya tak pandai karangan, please jangan perli, tak baik tau :)
assalamualaikum~